top of page
Image by Kenny Eliason

Onze custom sterrenhemel
Module

Wat maakt onze module nu zo speciaal ?

  • Onze module kan niet enkel alle kleuren die je maar kunt bedenken uitstralen, maar deze kan ook meerdere kleuren tegelijk uitstralen voor een multicolour effect.

  • Onze modules zijn zowel via een app bedienbaar als via een kleine afstandsbediening.

  • De grote van deze modules is een stuk compacter dan een klassieke sterrenhemel module waardoor deze altijd gemakkelijk weg te werken is achter de bekleding van de koffer. Hierdoor zie je dus niets van de installatie.

  • De behuizing van onze modules zijn gemaakt van 7075 Aircraft aluminium en dankzij een thermische pasta blijven onze projector en twinkelmotor altijd koel. Dit in combinatie met de andere duurzame materialen in onze module zorgt ervoor dat wij als enige bedrijf levenslange garantie kunnen aanbieden op onze sterrenhemels.

De Antwerp Customs module

Onze module gaat veel langer mee dan een traditionele module waardoor wij levenslange garantie aanbieden op onze sterrenhemels

Multicolour

Niet enkel kan onze module elke kleur uitstralen die u maar kunt bedenken, maar ook meerdere kleuren (multicolour) tegelijk.

Kwaliteit

Met de perfecte module komt natuurlijk ook een perfecte installatie door een ervaren en gespecialiseerd team. De sterren zijn gemaakt uit optische glasvezels en deze moeten perfect glad afgewerkt worden omdat deze anders zeer scherp zijn. Wij kunnen met trots zeggen dat onze sterren niet voelbaar of zichtbaar (als ze uit staan) zijn. Daarom zijn onze sterrenhemels ook volledig kindvriendelijk.

bottom of page